Qui som?

Som un equip de recerca i creació i producció de continguts. Treballem sobre  noves perspectives en el camp de la narrativa i dissenyem el millor marc per cadascun dels nostres projectes.

Tània Balló (Barcelona, 1977).

Escriptora, gestora cultural, productora i directora de cinema. Va estudiar al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC) i va cursar un postgrau sobre Documental, Investigació i Desenvolupament a la Universitat de Nova York. Els seus primers projectes foren dues obres col·lectives, 200 Km. (2003), presentat al Festival de San Sebastián, i Entre el dictador y yo (2005), un film on diversos directors nascuts després de la mort de Franco reflexionen sobre la memòria perduda. Produeix també el film argentí Infancia clandestina (2013), de Benjamín Ávila, llargmetratge de ficció estrenat a Cannes.

Posteriorment, aborda la direcció del projecte transmèdia Las Sinsombrero coproduït per TVE i la participació entre altres de AC/E que aconsegueix una gran repercussió social i cultural. El 2016 publica de la ma d’Espasa (Planeta) el seu primer llibre, Las Sinsombrero, sin elles la historia no està completa; assolint un gran èxit de vendes. El 2017, edita el seu segon llibre “Querido Diario: hoy ha empezado la guerra”, amb la col·laboració de Gonzalo Berger.

Gonzalo Berger (Barcelona, 1977).

Historiador i docent universitari. Doctor en Història per la Universitat de Barcelona. Especialitzat en la guerra del 36 i les milícies antifeixistes. Ha publicat diversos articles i treballs d’investigació. Actualment està associat a diferents projectes d’investigació i forma part de l’equip del projecte SIDBRINT, memòria històrica de les Brigades Internacionals de la UB. És professor al Tecnocampus-UPF. Té una llarga experiència en la gestió cultural vinculada a la producció expositiva, gestió de museus i equipaments culturals.

Natàlia Morales (Lleida, 1991).

Graduada l’any 2016 en Comunicació Audiovisual amb menció en Comunicació interactiva per la Universitat Pompeu Fabra. Dissenyadora d’interacció i directora del documental interactiu Gálibo, projecte final de carrera. Ha participat en la creació de la Radiografia del Webdoc a Catalunya, impulsada per Carles Sora. El 2015, codirigeix Soleà, els néts dels altres catalans, documental premiat en la secció Universitària del Festival de Sitges(2015) i també en la secció DOC-U(2016) del DOCS Barcelona.